Forfatter

Marie Beck Enemark Hairing


Marie Beck Hairing Enemark
LinkedIn

Utdannelse:
Cand. scient, MSc, Ph.d.-stud ved Aarhus Universitet

Forfatter & eier

Velkommen til – jeg heter Marie og er den primære forfatteren her på StromSjekk.no. Mitt hovedfokus ligger på å utvikle guider om strøm, strømselskaper, grønn energi, sparing av penger og mye, mye mer, som du kan finne her på siden. Det store universet av strømselskaper, priser og kWh kan raskt bli uoversiktlig, og på grunn av min utdannelse har jeg stort fokus på, hvordan innhold formidles slik at den verste forvirringen unngås.

Jeg brenner spesielt for tiltak innen grønn energi og den grønne omstillingen. Muligheten for også samtidig å kunne spare penger i den ellers klassiske travle hverdagen ~ ja, det er en stor prikk over i’en. Også denne muligheten synes jeg enda ikke er formidlet godt ut til nordmennene, og samlet kom vi derfor til ideen bak StromSjekk.no.

Jeg kommer fra en klassisk kjernefamilie, hvor min mor alltid har vasket klær og min far alltid har ordnet regningene ~ yes, I know, det høres totalt kjønnsstereotypisk ut. Da min mann og jeg for noen år siden kjøpte hus, visste jeg derfor ikke mye om strøm. Jeg var simpelthen ikke oppvokst med det. Men med de ekstra tilførte kvadratmeterene, fant jeg raskt ut hvor stor forskjell de helt små endringene i hverdagen kunne gjøre. Deretter begynte jeg å sette meg mer grundig inn i forskjellige strømselskaper, strømavtaler og grønnere alternativer. Jeg kan godt forstå at mange synes at strømmarkedet virker uoversiktlig. Jeg håper derfor at guidene som finnes her på siden, kan hjelpe deg godt i gang. Det er slett ikke så skremmende og komplekst som man kunne frykte.

Jeg synes det er viktig at vi får mer fokus på miljøet, og her er vårt daglige forbruk et godt sted å starte. Men jeg synes også at det er et viktig budskap at man samtidig heller ikke trenger å gå på kompromiss med verken pris eller kvalitet.

God lesning,

Marie Beck Hairing Enemark

MSc, Ph.d.-stud.

Indlæg skrevet af Marie