Om StromSjekk

Om oss

Det kan være litt av en jungel når man skal velge hvilket strømselskap som passer best til ens behov. På StromSjekk.no jobber vi for å gjøre hele strømmarkedet mye mer oversiktlig for den enkelte forbruker. Vi har utviklet en strømkalkulator, slik at du enkelt og bekvemt kan sammenligne strømselskaper og priser, slik at du kan finne frem til det beste selskapet og den beste prisen for deg. 

Det er ikke alltid lett å gjennomskue hva de forskjellige energiselskapene nøyaktig tilbyr, og hva dette til slutt koster for deg som kunde. På denne nettsiden har du mulighet til å sammenligne strømpriser og spare penger på regningen din.

Klima og ikke minst grønn energi

… er et av områdene som nordmenn prioriterer høyest, når det skal stemmes til for eksempel stortingsvalg. Det har blitt en del av vår hverdag, og det påvirker ikke bare oss, men også kommende generasjoner. Her på siden finner du derfor også mange tips, så du kan gjøre ditt strømforbruk mindre. Det er verdt å vurdere – både for miljøet, men også for din lommebok.

Hvor mye tenker du over ditt strømforbruk?

De fleste bruker ikke særlig mye tid i hverdagen på å spekulere over hvordan det kan spares på strømmen hjemme, men det kan faktisk lønne seg. Et par små endringer i din hverdag kan nemlig føre til store besparelser, og det er verdt å tenke over. Det høres kanskje vanskelig ut å redusere ditt forbruk, men bare rolig. Du trenger verken å spise middag i mørket eller vaske klær for hånd. Faktisk er endringene små ting som umiddelbart ikke vil påvirke din hverdag særlig mye – bare din strømregning.

Gjennomsiktighet

For å kunne utvikle de mest optimale og fullendte guidene, vil du her på siden kunne finne forskjellige affiliate lenker. Disse gjør at vi tjener en liten prosentandel av et eventuelt salg, men det kommer ikke til å koste deg en øre ekstra.

Teamet bak StromSjekk


Marie Beck Hairing Enemark
Cand. scient, MSc, Ph.d.-stud

Forfatter & eier

Se profil


Kontakt oss

    Kontaktinformasjon